Forfatterarkiv: Kodahl

Bork

Sommer ferien 2014 gik til hyttebyen ved Bork, et fantastisk sted hvis man har børn elle som i vores tilfælde barn. Husene ligge ganske vist tæt men det sommerhus vi lejede havde en fantastisk beliggenhed. Legeplads tæt ved og Kirsten fandt hurtig en god veninde hun legede med, hvilket også resulterede i en tårevædende afsked den sidste aften.

Der er en del seværdigheder og en smuk natur, omkring Rinkøbing fjord Tarm, Skern, Skern enge, Hvidesande og mange mange fler.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Bork Hytteby

indlæser kort - vent venligst...

Bork Hytteby 55.833365, 8.268255

Vendsyssel

Som Vendelbo er Vendsyssel det foretrukne sted i Danmark, den skønne natur det til tider barske Vesterhav og ikke mindst de ,om sommeren smukke korn marker, og ikke mindst med et citat fra De Gyldne Løver “ingen elseker som en Vendelbo”

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Vennebjerg kirke

indlæser kort - vent venligst...

Vennebjerg kirke 57.457925, 9.830897 Vennebjerg kirke er en af Danmarks smukkest kirker.

citat

Kirsten citat.

Efter at have tabt et glas saftevand ved bordet og moderen udbrød “nu skal du sidde ordenligt og koncentrerer dig” hvorefter Kristen siger “jeg koncentrerer mig også mor, det virker bare ikke” det er et citat jeg vil bruge frem over

Islay

Islay er en ø ud for Skotlands vestkyst og Islay er også en betegnelse for den mere røget whisky. Øen er på ca. 600 km2der bor omkring 3400 indbygger. Og ikke mindre end 9 destillerier er hjemme hørende på øen.

mange vil første gang de smager en røget whisky, have lyst til at spytte skodet ud. men hvis man tager tid til at se bort fra røgen, vil man opdage en fantastiske smage af alt fra blomster og frugter til andre nuancer, der er også whiskyer hvor man opleve en duft af ekstrem røg og når man så smager, breder der sig skønne smags stoffer, der intet har med røg at gøre. snyd ikke jer selv for de oplevelser. det skal prøves..

 

Gymnastik opvisning

😉 Så kom dagen, hvor Kirstens færdigheder i gymnastiksalen, skulle vises frem for offentligheden. Vinterens træning eller leg skulle vises frem til en afsluttende gymnastikopvisning. jeg (Per) ser bestemt en frem tid :)