Kategoriarkiv: Tyskland

Berlin

Berlin har vi besøgt et par gange, det er en by man aldrig bliver træt af. med dens interessante historie, dog er det ikke en by der kan anbefales for børn under 5 år.

Første gang vi besøgte Berlin var i det fantastiske forår hvor vi besøgte 4 hovedstæder på 3 måneder i 2007. Berlin blev det sidste stop for denne omgang.

Dorte havde et møde mandag med en leverandør og vi besluttede os derfor at køre  lørdag morgen også tage en weekend i Berlin. Vi fik taget sightseeing bussen og fik den store rundvisning af Berlin. Og om mandagen mens Dorte havde sidst møde, hygge Per sig som turist og vi mødtes i Pottsdam fik frokost, besøgte pornobutik, så Potsdam slot sanssouci inden turen gik tilbage til det Nordjyske….

Det var en laaaaaaaaaaaaaaaaang tur – men vi blev enig om at vi skulle tilbage til Berlin en anden gang….

Dette løfte holdt vi og i påsken 2012, var vi atter tilbage i byen – men denne gang ikke 2 personer, men som en lille familien da Kirsten som på det tidspunkt var 2 år naturligvis også var med…. Dette gjorde at det blev lidt en anden tur – vi fik set Berlin fra børnehøjde og ja der er smukt i Berlin men kedeligt for børn i den størrelse, så der blev besøgt en masse legpladser, slotsparker og naturligvis Lego Univers.

Vi ses igen Berlin – når Kirsten er blevet ældre 😉

  • Berlin 2007